Sluit het Vraag het Hilde scherm
Hoi, ik ben Hilde en ik probeer op basis van uw onderwerp of trefwoord een antwoord te geven dat past bij uw vraag.

Sorry, op deze vraag hebben wij momenteel geen antwoord.

U kunt uw vraag anders formuleren of ga naar de klantenservice pagina om contact met ons op te nemen.

Ga je wonen in een woning met warmte van HVC?

Ga je wonen in een woning met warmte van HVC?

We gaan van gas los

Minder CO2, doe je mee?

In Nederland willen we in 2050 van aardgas af zijn en gebruik maken van duurzame warmtebronnen. Met warmte van HVC maak je nu al gebruik van dit slimme en duurzame alternatief. Kleine moeite, groot verschil!

Wat zijn de voordelen van Warmte?

Van gas los

Met warmte van HVC heb je al de stap gemaakt naar een toekomstbestendige woning. Zo bent je ongemerkt goed bezig en draag je bij aan een duurzame toekomst.

Comfortabel

Dit slimme alternatief voor een gasgestookte ketel voorziet je van comfortabele warmte, 24 uur per dag. Je regelt zoals je gewend bent zelf de temperatuur. Zo zit je er warmpjes bij.

Groen

Wist je dat het warmtenet in de regio Alkmaar het meest duurzame warmtenet van Nederland is en in Dordrecht op nummer 5 staat?

Bij ons betaal je nooit te veel

Warmte hoeft niet duur te zijn, want HVC KringloopEnergie heeft bijna altijd de scherpste tarieven in Nederland.
Bekijk onze tarieven

Duurzaam met warmte van HVC

Het milieu staat bij ons voorop. We zijn graag open over hoe groen we zijn. Ons warmtenet in Alkmaar is het meest groene warmtenet van heel Nederland. Daar zijn we trots op! Het warmtenet in Dordrecht staat op nummer 5. Met een overstap van een cv-ketel op gas naar onze warmte verminder je de CO2-uitstoot van je huis met gemiddeld 75%. Dit kun je vergelijken met de energie die wordt opgewekt door 22 zonnepanelen. Of met een auto die 14.000 kilometers niet heeft gereden. Voor Alkmaar betekende dat in 2016 een afname van CO2 van 7.720 ton per jaar. Dit kun je vergelijken met 2.500 auto’s die 20.000 kilometers per jaar niet reden of de opbrengst van 50.000 zonnepanelen.

Vergelijk de kosten van warmte en gas

Vergelijk de kosten van warmte en gas

Met onze warmtecalculator vergelijk je eenvoudig warmte met gas en zie je in één opslag wat de kosten zijn.

Hoe wordt een woning verwarmd?

Wanneer we rest- of houtafval verwerken dat niet opnieuw gebruikt kan worden, komt er warmte vrij. Hiermee kunnen we huizen en bedrijven verwarmen. Met een warmtenet leveren we deze warmte in drie regio’s; Alkmaar, Dordrecht en Assendelft. Er kunnen altijd nieuwe duurzame bronnen op het warmtenet worden aangesloten. Zo kan je met HVC KringloopEnergie altijd gebruik maken van groene warmte, nu en in de toekomst!

Accepteer cookies om deze video te bekijken.

Wesley Bieman (klant)

Nooit geweten dat onze woning tot wel 75% minder CO2 uitstoot doordat we warmte van HVC KringloopEnergie gebruiken. Toch fijn dat je zo moeiteloos een steentje bijdraagt aan een beter milieu.

Contact

Heb je nog een vraag of opmerking? We helpen je uiteraard graag verder. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 088-6464100.
Heb je een storing? Neem dan contact op met onze storingsdienst via het gratis nummer 0800-4823637 (24/7 bereikbaar).
Stuur een mail